Spring naar content

BrabantStad Dinsdag 6 december in teken van verbinding tussen bedrijfsleven en maatschappij

28 november 2022
Group 550

Op dinsdag 6 december is partner gemeente Eindhoven gastheer van de laatste BrabantStad Dinsdag van 2022. Deze dag staat in het teken van verbinding zoeken tussen bedrijfsleven en maatschappij. Een BrabantStad Dinsdag waarin de gemeente Eindhoven als partner graag de PSV Foundation in de spotlights zet. En dat doe we op een passende locatie; met de geur van gras en blinkende schalen om ons heen in het Philips Stadion.

Gastheer gemeente Eindhoven heet de deelnemers aan de BrabantStad Dinsdag welkom, waarna Toon Gerbrands het woord krijgt. Tijdens de door hem gegeven inspiratielezing, gaat Gerbrands dieper in op zijn ervaringen als bestuurder van PSV, het ontstaan van de unieke Brainport-samenwerking tussen sponsoren en de mede door hem opgezette PSV Foundation.

Na de presentatie van Toon Gerbrands is er ruimte voor actualiteit! Deelnemers kunnen kiezen uit één van de vijf actuele thema’s, waarna zij met collega-bestuurders in gesprek kunnen over actualiteit, uitdagingen en mogelijkheden.

  •  Asiel
  • Energie
  • Arbeidsmarkt
  • Vertrouwen in de politiek
  • Gezondheid

Deelnemers kunnen aan deze thematafels met collega-bestuurders discussiëren over actualiteit, uitdagingen en oplossingen. Na een gezonde lunch is er ruimte voor drie themalijnen. We wensen alle deelnemers aan de BrabantStad dinsdag een fijne en productieve dag toe.