Spring naar content

BrabantStad op de Provada

14 juni 2024
Group 550

BrabantStad was ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de jaarlijkse vastgoedbeurs van Nederland: de Provada. ‘Wie durft kiest Brabant’ stond van 11 tot en met 13 juni centraal in onze stand op de beurs in de Amsterdamse Rai. Met innoverende projecten van onze partners laten we onze provincie duurzaam groeien en houden we de Brabantse cultuur ook in vastgoedprojecten springlevend. Op deze manier bundelen we onze krachten en laten we op de Provada zien wat onze provincie in huis heeft.

Inhoudelijke presentaties, aanwezige bestuurders, dagelijkse Brabantborrels, een ludieke pubquiz en onze altijd aanwezige koffiebar: zo vulden wij het Provada-thema ‘Real connections create real value’ op geheel Brabantse wijze in.

In onze stand presenteerden we bijzondere Brabantse bouwprojecten die we innovatief en duurzaam ontwikkelen. Onder het genot van een kopje echte Brabantse koffie werden tal van gesprekken gevoerd en was er onze sessies aandacht voor thema’s als ‘Spanning tussen Wonen en Werken’, ‘Revitalisering’, ‘Toekomstbestendige en duurzame werklocaties’ en ‘Circulair bouwen’.

We kijken terug op een geslaagde editie van de Provada 2024 die we afsloten met de druk bezochte BrabantStad pubquiz in onze stand.

Meer informatie vind je op de website van de Provada.