Spring naar content

BrabantStad side-event New Mobility Services

14 mei 2019
Group 550

Op maandag 3 juni 2019 organiseert BrabantStad een side-event in het kader van het New Mobility Services (NMS) partnership. De bijeenkomst vindt plaats op de Automotive Campus in Helmond gedurende het Intelligent Transport Systems (ITS) Europe Congress in de Brainportregio (Eindhoven-Helmond). Namens BrabantStad neemt wethouder Boaz Adank (Breda) deel aan het programma. Afsluitend vindt er een netwerklunch plaats. Interesse om deel te nemen? U kunt uzelf hier aanmelden.

Het NMS-initiatief is een partnership op Europese schaal waarin vele tientallen en mogelijk honderden stakeholders komende jaren concreet samenwerken om tot een doorbraak van nieuwe mobiliteitsdiensten in een stedelijke context te komen. BrabantStad geeft leiding aan dit initiatief van de Europese Commissie.

Met het organiseren van een side-event wordt optimaal gebruik gemaakt van de aanwezigheid van gerelateerde communities en netwerken die deelnemen aan het ITS Europe Congress. Daarnaast is het een uitgelezen kans voor de zeven NMS-werkgroepen om hetgeen zij het afgelopen anderhalf jaar hebben bereikt te presenteren. Met als belangrijkste uitgangspunt om nieuwe partners (zowel publiek als privaat) te motiveren om deel te nemen aan het NMS-partnership. Meer informatie bij Edwin Mermans via emermans@brabant.nl