Spring naar content

Dutch culture on tour | Editie Brabant

01 februari 2022
Group 550

Op dinsdag 22 februari verwelkomen DutchCulture en de werkgroep internationalisering van Regioprofiel Cultuur BrabantStad culturele organisaties en makers van alle disciplines uit de provincie Noord-Brabant. Het verkennen en waarmaken van jouw internationale ambities staat deze dag centraal. Adviseurs van DutchCulture delen hun kennis van specifieke landen, Europese subsidiemogelijkheden, mobiliteitsvraagstukken en informatie over residenties wereldwijd.

Na een succesvolle eerste editie komt DutchCulture terug naar de LocHal. Alle Brabantse kunstenaars, ontwerpers en culturele organisaties zijn welkom op deze dag om meer te leren over internationale culturele samenwerking. Maak gebruik van deze gelegenheid door al je vragen te stellen die relevant zijn voor jóuw werkpraktijk.

Bijvoorbeeld: wat kun je doen om je internationale netwerk te vergroten? Hoe vind je professionele partners in het buitenland? Welke programma’s en subsidieregelingen bestaan er voor kunstenaars om internationale samenwerking aan te gaan? En wat voor rol spelen de Nederlandse ambassades hierin? Meld je aan voor één of meerdere infosessies via het inschrijfformulier. Zo helpen we je minstens één stap verder in je buitenlandambities.

Programma
De middag start om 13.00 met een welkomstwoord van Jelle Burggraaff (Hoofd Mobiliteit & Advies, Creative Europe Desk NL). Daarna stelt de werkgroep internationalisering zich voor als contactpersoon voor Brabantse makers met internationale ambities. Ook blikken we terug op de vorige DutchCulture on Tour: Editie Brabant. Na een korte pauze, kun je in gesprek gaan met één (of meerdere) adviseurs om dieper op onderwerpen in te gaan en specifieke vragen te stellen. Ter afsluiting is er gelegenheid om te netwerken.

DutchCulture on Tour | Editie Brabant
dinsdag 22 februari
13:00 – 16:00 uur
LocHal, Tilburg

De uiterste datum om je aan te melden is 16 februari. Vanwege coronamaatregelen is het aantal plekken voor deelnemers beperkt. Meld je hier aan.