Spring naar content

Open Days Seminar Green en Smart Mobility in Brussel

02 september 2019
Group 550

Op donderdag 10 oktober 2019 organiseert BrabantStad in samenwerking met Metropolregio Rhein-Neckar en de provincies Vlaams-Brabant en Noord-Brabant een side-event over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Duurzame Mobiliteit. Het seminar vindt plaats gedurende de zogeheten European Week of Regions and Cities en start om 13.30 uur op de Landenvertegenwoordiging van de deelstaat Baden-Württemberg in Brussel. Afsluitend vindt er een netwerk-cocktail plaats.

Het side-event gaat in op de verwachting dat batterij en waterstof voertuigen de toekomstige mobiliteit zullen domineren. Maar ook, wat zijn de nieuwste oplossingen die autofabrikanten en serviceproviders aandragen om technologische uitdagingen op te lossen? Hoe kan de inzet van gedeelde, schone en slimme on-demand mobiliteitsoplossingen voor mensen en goederen de steden helpen om te gaan met congestie, een beter ruimtegebruik, leefbaarheid en schone lucht? Tot slot, hoe gaan beleidsmakers om met de infrastructuur en de industriële transitie die deze technologieën met zich meebrengen?

Verdere informatie over het programma en deelname vindt u hier. Meer informatie bij Edwin Mermans via emermans@brabant.nl