Spring naar content

Smart Cities Events | Online

09 november 2020
Group 550

Smart City Business Event: The Road to Smart City Live, 9/16 november 2020
In de aanloop naar het internationale Smart City Live (de online editie van het Smart City Expo World Congress in Barcelona), organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in samenwerking met de Nordics (Scandinavië) een serie online sessies op maandag 9 en 16 november met als doel om de overheid, stadsvertegenwoordigers, start-ups, kmo’s, corporates, experts en investeerders een platform te bieden om langdurige partnerschappen aan te gaan. Afgelopen maandag 2 november vond het eerste event over Safe Remote Care al plaats.

Smart City Live, 17/18 november
Smart City Live wordt georganiseerd door FIRA als een online editie van het Smart City Expo World Congress in Barcelona. Smart City Live gaat over wat er nu beschikbaar is en over lopende aanbestedingen in steden. Dit evenement is gefocust op 2 andere zaken; het innovatiesysteem binnen Europa ontwikkelen en in een vroege fase van het ontwikkelen van oplossingen voor stedelijke uitdagingen verbonden zijn.

Smart City Week NL, 16 tot 20 november
Parallel aan Smart City Live wordt in opdracht van de G40 een serie events georganiseerd onder de titel Smart City Week NL. Meer informatie, over het programma en aanmelden voor events, vind je op de website van Future City.