Spring naar content

Uitnodiging | Speciaal voor gemeenten, waterschappen en Provincie

28 januari 2021
Group 550

Online bijeenkomst | Van Gogh Nationaal Park i.o.

23 februari 2021

Bijna 50 partners zetten inmiddels samen de schouders onder het Van Gogh Nationaal Park i.o. (Van Gogh NP), dus waarschijnlijk ook jouw organisatie. En niet zonder reden. Samen werken we aan de ontwikkeling van dit gebied met groen tot in de dorpen en steden. Gezond voor mensen, goed voor de natuur en goed voor de economie. In maart 2021 verwachten we duidelijkheid over de toekenning van de status Nationaal Park door de Minister.

Meer weten?
We nodigen je graag uit voor een online-bijeenkomst, speciaal voor ambtenaren en bestuurders van gemeenten, waterschappen en Provincie.

Datum en tijd
Op 23 februari a.s. van 16.00 – 17.30 uur

Programma
Tijdens de online-bijeenkomst kom je meer te weten over de redenen achter Van Gogh NP en krijg je inzicht in de ambities van deze ontwikkeling in Noord-Brabant. Ook kun je kijken wat dit voor kansen biedt voor je eigen werk. Diverse bestuurders van de Regiegroep Van Gogh NP en het team Van Gogh NP zijn aanwezig en is er gelegenheid om vragen te stellen en vooral in gesprek te gaan en mee te denken.

Toegang tot bijeenkomst
Meld je uiterlijk 19 februari 2020 aan voor de online-bijeenkomst via onderstaande link.

Aanmelden bijeenkomst 23 februari 2021

NB: Als je meer mensen weet die bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn, stuur deze uitnodiging dan aan hen door.  We kijken ernaar uit je online te ontmoeten op 23 februari a.s..

Yvo Kortmann, (voorzitter)
Anneke Boezeman – Frank van den Eijnden (directie)

Voor meer info over Van Gogh NP ga naar www.vangoghnationaalpark.nl.
Abonneer je ook op de periodieke nieuwsbrief.